## Year 10 and 11 Semester 1, 2016 Student Information and Timetable

Attached is the Year 10 and 11 Semester 1 Exam timetable general exam information. Students will be given an individual exam timetable as well and exams navigator regarding allowed materials and examination procedures with the next Progress reports on Friday 13<sup>th</sup> May. It is the responsibility for each student to familiarise themselves with all of the information contained in this document.

- ALL Year 10 and 11 exams are will be conducted in the Library, with the exception of the Year
   10 and 11 exams held on Tuesday 7<sup>th</sup> June which will be in held in the Design Centre.
- Students will be expected to wear full school uniform throughout the June exam period and may be excluded from sitting an exam if the uniform policy is not adhered to.
- All exam times include a 10 minute reading time.
- Students are only required at school when they have an exam. However, supervised study rooms will be provided each day for students who remain at school. We expect that students sign into an exam room at the beginning of the lesson and utilise their study time to receive the best exam result possible.
- Students must use the sign in/out book at the front of the school (Reception) if they arrive at
  irregular times. If they intend to leave the College after their exam, they will sign out in the
  Library.
- Year 11 VCAL students will not be required to sit exams during this time but will be expected to attend all classes as normal.
- Students with 3 exams in one day or an exam clash will be required to reschedule an exam.
   Students must reschedule these exams with the Head of Senior School, Ms Bastin, or your Head of Year, Mr Albress (Year 11) or Mr Kirkwood (Year 10) by Friday 27<sup>th</sup> May.
- Students studying a Unit 3/4 subject, please note that Year 12 classes will continue during the first week of the Year 10 and 11 exam period. If you do not have an exam scheduled, you will be expected to attend your Year 12 classes. If you have a Unit 3/4 SAC which clashes with a Year 11 exam, please see your Head of Year to organise an exam reschedule.
- Other exams will only be rescheduled due to medical reasons and <u>will require a medical</u> <u>certificate</u>. Once you produce a medical certificate you will need to negotiate a time to reschedule your exam with the Head of Senior School or Head of Year.
- Students must not possess mobile phones and electronic devices that are capable of storing, receiving or transmitting information or electronic signals, such as recorded music. Students will be asked to hand in devices as they enter the exam room, or may keep these devices in their lockers. Any student who is found to have a device during an exam will have the device confiscated and may have their exam paper cancelled.

		2016 Year 10 & 11 Semester 1	
	-	<u>Exams</u>	-
	Session 1	Session 2	Session 3
Mon	11 English (133)		10 Maths Extension Tech (39)
30th May	9:10 - 12:20 (3h 10mins)		12:45 - 14:55 (2h 10mins)
			11 Maths Methods Tech (36)
			12:45 - 14:55 (2h 10mins)
Tue	10 English (154)	11 Indonesian (8)	10 Maths General S/A (131)
31st May	9:10 - 11:20 (2h 10mins)	11:25 - 13:05 (1h 40mins)	13:15 - 14:55 (1h 40mins)
·	10 English Advanced (20)	11 Japanese (6)	11 Physics (21)
	9:10 - 11:20 (2h 10mins)	11:25 - 13:05 (1h 40mins)	13:15 - 14:55 (1h 40mins)
	11 Literature (11)	11 Outdoor Education (23)	
	9:10 - 11:20 (2h 10mins)	11:25 - 13:05 (1h 40mins)	
	11 Specialist Maths Tech (4)	11 Systems (8)	
	9:10 - 10:50 (1h 40mins)	11:25 - 13:05 (1h 40mins)	
Wed	10 Essential Science (138)	10 Literature (6)	10 Dance (4)
1st June	9:10 - 10:50 (1h 40mins)	11:10 - 12:20 (1h 10mins)	13:45 - 14:55 (1h 10mins)
ist Julie	11 Indonesian Prac (8)	11 General Maths S/A (82)	10 Music W (12)
	9:10 - 11:20 (2h 10mins)	11:10 - 12:50 (1h 40mins)	13:45 - 14:55 (1h 10mins)
	11 Japanese Prac (6)	11.10 12.30 (111 +0111113)	10 Psychology W (42)
	9:10 - 11:20 (2h 10mins)		13:45 - 14:55 (1h 10mins)
		•	10 Visual Communication W (36)
			13:45 - 14:55 (1h 10mins)
			11 Dance (4)
			13:45 - 14:55 (1h 10mins)
			11 Environmental Science W (24)
			13:45 - 14:55 (1h 10mins)
			11 History W (31)
			13:45 - 14:55 (1h 10mins)
			11 Music W (6)
			13:45 - 14:55 (1h 10mins)
			11 Visual Communication W (25)
			13:45 - 14:55 (1h 10mins)
Γhu	10 Design Metal Plastics (20)	10 Design Wood (22)	10 Cartooning (20)
2nd June	9:10 - 10:50 (1h 40mins)	11:20 - 13:00 (1h 40mins)	13:15 - 14:55 (1h 40mins)
	10 Indonesian (17)	10 Food Technology (22)	10 Design Welding (19)
	9:10 - 10:50 (1h 40mins)	11:20 - 13:00 (1h 40mins)	13:15 - 14:55 (1h 40mins)
	10 Japanese (17)	11 Psychology (36)	10 Drama (20)
	9:10 - 10:50 (1h 40mins)	11:20 - 13:00 (1h 40mins)	13:15 - 14:55 (1h 40mins)
	10 Systems (16)		11 Chemistry (25)
	9:10 - 10:50 (1h 40mins)		13:15 - 14:55 (1h 40mins)
	11 Physical Education (36)		
	9:10 - 10:50 (1h 40mins)		

2016 Year 10 & 11 Semester 1					
	Session 1	<u>Exams</u> Session 2	Session 3		
Fri	10 Art (20)	10 Health Education (46)	10 Human Movement (14)		
3rd June	9:10 - 10:50 (1h 40mins)	11:20 - 13:00 (1h 40mins)	13:15 - 14:55 (1h 40mins)		
Sid Julie	10 Photography (23)	11 Visual Communication (12)	10 Outdoor Education (17)		
	9:10 - 10:50 (1h 40mins)	11:20 - 13:00 (1h 40mins)	13:15 - 14:55 (1h 40mins)		
	11 Biology (58)	11.20 - 13.00 (111 40111113)	11 Legal Studies (30)		
	9:10 - 10:50 (1h 40mins)		13:15 - 14:55 (1h 40mins)		
	11 Music (7)		13.13 - 14.55 (111 40111115)		
	9:10 - 10:50 (1h 40mins)				
	3.10 - 10.30 (111 <del>4</del> 0111113)				
Mon	10 Maths General M/C (131)	10 Humanities (63)	11 Health & Human Development (39)		
6th June	9:10 - 10:50 (1h 40mins)	11:20 - 13:00 (1h 40mins)	13:15 - 14:55 (1h 40mins)		
our same	11 Food Technology (5)	11 Studio Arts (36)	13.13 11.33 (11 10111113)		
	9:10 - 10:50 (1h 40mins)	11:20 - 13:00 (1h 40mins)			
	3.10 · 10.30 (111 40111113)	11.20 - 13.00 (111 40111113)			
Tue	10 Cafe Cuisine (22)	10 Music Two (10)	11 Design Fibreglass (21)		
7th June	9:10 - 10:50 (1h 40mins)	11:20 - 13:00 (1h 40mins)	13:15 - 14:55 (1h 40mins)		
7 61.7 641.7 6	10 Foundation Science (20)	10 Visual Communication (16)	11 Drama (19)		
	9:10 - 10:50 (1h 40mins)	11:20 - 13:00 (1h 40mins)	13:15 - 14:55 (1h 40mins)		
	3.10 10.00 (1.1 10.11.11.5)	11120 10:00 (1:11 10:111110)	10.15 1.105 (11. 10.11.11.5)		
Wed	11 Business Management	10 Astrophysics W (23)	10 VET Sport Rec (16)		
م مدر ا	(28)	11.40 12.50 (1h 10mins)	12.45 14.55 (1h 10mins)		
8th June	9:10 - 10:50 (1h 40mins)	11:40 - 12:50 (1h 10mins)	13:45 - 14:55 (1h 10mins)		
		11 Media W (18)	11 Design Textiles W (8)		
		11:40 - 12:50 (1h 10mins)	13:45 - 14:55 (1h 10mins)		
		11 Specialist Maths Tech free (4)	11 VET Business (8)		
		11:40 - 12:50 (1h 10mins)	13:45 - 14:55 (1h 10mins)		
			11 VET Hospitality (4)		
			13:45 - 15:25 (1h 40mins)		
			11 VET Outdoor Recreation (18)		
			13:45 - 14:55 (1h 10mins)		
Thu	11 Conoral Maths M/C (92)	10 Maths Extension Tash from (20)			
5th Julie	9.10 - 10.30 (111 4011111S)	· · · · · · · · · · · · · · · · · · ·			
		1.1			
		` '			
		11.40 - 12.50 (111 10mms)			
Thu 9th June	11 General Maths M/C (82) 9:10 - 10:50 (1h 40mins)	10 Maths Extension Tech free (39) 11:40 - 12:50 (1h 10mins) 10 Maths Numeracy (38) 11:40 - 12:50 (1h 10mins) 11 Foundation Maths (6) 11:40 - 12:50 (1h 10mins) 11 Maths Methods Tech Free (15) 11:40 - 12:50 (1h 10mins)			