## Year 11 Sign-Off Sheet Semester 2 2019

Sign-off sheets must be completed by Period 1&2 Friday 18th<sup>th</sup> October (week 2 Term 4) to Mrs.

Occhipinti in class

- Have 90% attendance in that subject
- Have completed all assessment tasks for that subject that contribute towards meeting outcomes.

<u>Please Note:</u> Failure to have this form successfully completed by the above date will impact on your results and vour ability to achieve a 'satisfactory' grade for your subjects.

Subject	Overdue Work	% Attendance	Teacher signature	Date

	Year 11 Semester 2 Exams 2019				
	Exams Wk5				
	4th November	5th November	6th November	7th November	8th November
Period	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
1	Student Free Day	Cup Day	English- 3h	Food 1h 45 min (9am - 10:45am), History 2 h 15 min (9am-	
2			15m 9am -	10:15am)	Biology- 2h 45
Tutorial			12:15pm (6 Classes- 70 students) D11 & D13	Methods exam 1 h 15 min (9am- 10:15am) D11 & D13	minutes 9am- 11:45am- D11 & D13
Recess					
3	Student Free Day	Cup Day			
4	Student Free Day	Cup Day		Chemistry Exam 2h 45 min	
lunch				(12:05pm- 2:50pm),	
5				Media Exam 2h 15min (12:05pm- 2:20pm),	
6				Physical Education Exam 2h 15 min (12:05pm - 2:20pm)	
				D11 & D13	

	Exams Wk6				
	11th November	12th November	13th November	14th November	15th November
Period	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
2	Art exam 1h 45 min (9am- 10:45am),	Geography Exam 2h 15 min (9am-	General Maths exam 1- MCQ-		
Tutorial	Business Management Exam 2h 15min (9am- 11:15am), Computing Exam 2h 15min	11:15am),  Music Exam 1h 45 min (9am- 10:45am) (Music in	1hr 45 minutes- (9am- 10:45am) D11 & D13	Psychology 2h 45 minutes-	Literature Exam 2h 15 min (9am- 11:15am)  English Language Exam 2 h 15 min
Recess	French Exam 2h 15min (9am- 11:15am) French Exam 2h 15 min (9am- 11:45am) (French in separate room)  D11- D13 3 supervisors French in D14	separate room)  Physics Exam 2h 45 min (9am- 11:45am)  D11-D13 Music in D14		(9am- 11:45 pm) D11 & D13	(9am-11:15am)  Visual Communication Exam 1h 45 min (9am- 10:45am)  D11-D13
3					
4	Methods exam 2 2 h 15 min	Legal studies Exam 2h 15 min 12:05pm-	General Maths exam 2- SA- 1 hr 45 minutes-	French Speaking Exam (15 minutes each- 11:20am start) during class time no- EFA	Health and
Lunch	12:05pm- 2:20pm	2:20pm	12:05pm- 1:50pm		12:05pm- 2:20pm
	D11 & D13	D11	D11 & D13		D11
5			211 0 2 10		
6					

	Step Up week 7				
Period	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
1&2	Block A	Block B	Block C	Block A	Block D
Tute	intro to VCE- how to get your VCE-	Intro to VCE-rules and policy	Intro to VCE- setting yourself up for success		
3/4	Block B	Block C	Block E	Block B	Block E
5/6	Block E	Block D	Block A	Block D	Block C
	Step Up week 7				
Period	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday
1&2	Block A	Block B			
Tute					
3/4	Block B	Block C			
5/6	Block E	Block D			