	Extended Session 1:		Session 2:		Session 3:
	8:45am to 11.00am (135min)	Recess, no mentor	11.20am to 1.00pm (100min)	Lunch	1.45pm to 3.30pm (105min)
Year 11 Orchestra Room MP4 Study Rms H1 & H2	<ul> <li>8.50am Literature (130min) in Orch Rm</li> <li>8.50am PE (100min) in Orch Rm, followed by study in H1 or H2</li> <li>8.50am Chinese FL (130min) in MP4</li> <li>8.50am French (100min) in Rm 12, followed by study in H1 or H2</li> <li>STUDY ROOMS: H1 &amp; H2</li> </ul>	Recess	11.20am General <u>Mathematics</u> (100min) in Orch Rm 11.20am <u>Maths Methods Paper 1</u> (70min), in Orch Rm followed by study in H1 or H2 STUDY ROOMS: H1 & H2	l	1.45pm <u>Hospitality</u> (100min) in Orch Room 1.45pm <u>Specialist Mathematics Paper 1</u> (70 min) in Orch Rm followed by study in H1 or H2 STUDY ROOMS: H1 & H2
	8.50am Year 10 <u>English</u> (110min) 8.50am Year 9 <u>English</u> (100min) Followed by Study (20min -Yr 10, 30min - Yr 9)	Recess	11.20am Yr 9 <u>Science</u> (90min) 11.20am Yr 10 <u>Science</u> (90min)	Lunch	1.45pm Year 10 setup (10min) 1.55pm Year 10 <u>History</u> (90min) and Year 10 EAL students <u>Study</u> (90min) 1.45pm Year 9 <u>PE</u> (double period) except for Year 9 Chinese students: 1.45pm <u>Year 9 Chinese FL</u> (80min) Rm 11, followed by 25min Study 1.45pm <u>Year 9 Chinese SL</u> (90min) Rm 12, followed by 15min Study
<b>Year 8</b> Rm 5&6	8.50am <u>English</u> (80mins) 10.10am Study (50min)	Recess	<ul> <li>11.20am <u>Chinese</u> (80mins)</li> <li>NB: Leo begins the listening component in BN's office, then returns to Rm 5&amp;6</li> <li>12.30pm Study (20min)</li> <li>11.20am <u>Language Skills</u> in T2 (100min)</li> </ul>	Lunch	1.45pm <u>Geography</u> (70mins) 1.45pm EAL student (Leo) Study (70min) 2.55pm Study (35min)
Year 7 <sub>DVR</sub>	8.50am <u>English</u> (80mins) 10.10am Study (50min)	Recess	11.20am <u>Science</u> (70mins) 12.30pm Study (30min)	Lunch	1.45pm <u>Chinese</u> (70mins) 2.45pm Study (35min) 1.45pm <u>Language Skills</u> in T2 (105min)

## Friday 27th May

## Monday 30th May

	Extended Coston 1.		Consist 2:		Consists 2.
	Extended Session 1: 8:45am to 11.00am (135min)	Recess, no mentor	Session 2: 11.20am to 1.00pm (100min)	Lunch	Session 3: 1.45pm to 3.30pm (105min)
Orchestra Room MP4, Rm 12 Study Rms H1 & H2	8.55am <u>English</u> (135min, finishing at 11.10am) in Orch Room 8.55am <u>EAL</u> (135min, finishing at 11.10am) in Orch Room STUDY ROOMS: H1 & H2	Recess	STUDY BLOCK: H1 & H2	Lunch	1.45pm <u>Chemistry</u> (100min) in Orch Rm STUDY ROOMS: H1 & H2
Tim Murray Room	8.50am Year 10 <u>Mathematics</u> (100min) 8.50am Year 9 <u>Mathematics</u> (100min) Followed by Study (30min)	Recess	11.20am Year 9 <u>History</u> (70min) 12.30pm Year 9 Study (30min) and Year 9 EAL students <u>Study</u> (70min) 11.20am <u>Year 10 PE</u> (double period), except for students studying Chinese 11.20am <u>Year 10 Chinese FL</u> (80min) Rm 12, followed by 20min Study 11.20am <u>Year 10 Chinese SL</u> (100min) Rm MP4	Lunch	YEAR 10: 1.45pm <u>Geography</u> (100min) 2.15pm Year 10 <u>EAL</u> exam (70min), followed by study YEAR 9: 1.45pm <u>Geography</u> (90min) 2.15pm Year 9 <u>EAL</u> exam (70min), followed by study
<b>Year 8</b> Rm 5&6	8.45am Year 8 <u>PE</u> (double period)	Recess	11.20am <u>History</u> (70min) 12.30pm Study (30min) (EAL - Leo study)	Lunch	1.45pm <u>Science</u> (80min) 3.05pm Study (25min)
Year 7 <sub>DVR</sub>	8.50am <u>History</u> (70mins) 10.00am Study (60min)	Recess	11.20am <u>Geography</u> (60min) 12.20pm Study (40min)	Lunch	1.45pm Year 7 <u>PE</u> (double period)

	Session 1:	Mentor	Session 2:		Session 3:
	8:45am to 10.34am (109min)	followed by Recess	11.04am to 12.52pm (108min)	Lunch	1.42pm to 3.30pm (108min)
Year 11 Orchestra Room Study Rms H1 & H2	8.50am <u>Physics (100min) in Orch Rm</u> 8.50am <u>Biology</u> (100min) in Orch Rm 8.50am <u>Studio Arts</u> (100min) in Orch Rm 8.50am <u>Chinese SL</u> (130min) in MP4, including P Gan (students miss mentor) 8.50am <u>Chinese SLA (130min)</u> in Zach Rm, for listening component then move to MP4	Mentor followed by Recess	11.04am <u>Geography</u> (100min) in Orch Rm 11.04am <u>Equine Studies</u> (100min) in Orch Rm 11.04am <u>Drama</u> (100min) in Orch Rm STUDY ROOMS: H1 & H2	Lunch	1.42pm <u>Methods Paper 2</u> (95min) in Orch Rm STUDY ROOMS: H1 & H2
Year 9 & 10 Tim Murray Room Rm MP4	<ul> <li>8.45am Unit 1 <u>Hospitality</u> (120min) in Shilliday Centre &amp; Tim Murray, please be aware that this will extend into Mentor time</li> <li>8.50am <u>Year 9 French</u>, (70min) Rm MP4, then return to normal classes</li> <li>All other students are in NORMAL CLASSES DAY 7, PERIOD 1&amp;2</li> </ul>	Mentor followed by Recess	SCIENCE ICAS TESTING 11.10 - 12.10pm in TMR, followed by normal Period 4 class	Lunch	<ul> <li><b>1.42pm Unit 1</b> <u>Business Management</u> (70min) in Orch Room, then return to normal classes</li> <li>All other students are in NORMAL CLASSES</li> <li>DAY 7, PERIOD 5&amp;6</li> </ul>
<b>Year 8</b> Rm 5&6	8.50am <u>Mathematics</u> (85mins) 10.15am P2 class (19min)	Mentor followed by Recess	SCIENCE ICAS TESTING 11.10 - 12.10pm in Rm 5&6, followed by normal Period 4 class	Lunch	NORMAL CLASSES DAY 7, PERIOD 5&6
Year 7 <sub>DVR</sub>	8.50am <u>Mathematics</u> (75mins) 10.05am P2 class (29min)	Mentor followed by Recess	SCIENCE ICAS TESTING 11.10 - 12.10pm in DVR followed by normal Period 4 class	Lunch	NORMAL CLASSES DAY 7, PERIOD 5&6

Semester 1 2016 Year 7 to 11 Student Examination Timetable

## Wednesday 1st June (Year 11 and Year 10 French only)

	Session 1:	Long	Session 2:		Session 3:
	8:45am to 10.35am (110min)	Mentor	11.20am to 1.00pm (100min)	Lunch	1.45pm to 3.30pm (105min)
		no			
		Assembly			
Year 11	8.50am Specialist Mathematics Paper 2 (95		11.20am <u>Psychology</u> (100min) in Orch Rm		1.45pm <u>Accounting</u> (100min) in Orch Rm
Orchestra Room	min) in Orch Rm, followed by study in H1 or	Long	11.20am Music (80min) in MP4, (including T		
MP4	H2	Mentor	Gilling, A Jagger & K Cowland), followed by		
		followed	Practical Component SAC Task completion	Lunch	STUDY ROOMS: H1 & H2
Study Rms	STUDY ROOMS: H1 & H2	by			
H1 & H2	& H2	Recess	STUDY ROOMS: H1 & H2		
Year 10	11.04am <u>Year 10 French</u> (90min) Rm MP4,		NORMAL CLASSES DAY 8, PERIOD 3&4		NORMAL CLASSES DAY 8, PERIOD 5&6
MP4	then return to normal classes	Mentor			
		followed			
	All other students are in NORMAL CLASSES	by		Lunch	
	DAY 8, PERIOD 1&2	Recess			