

## **DONCASTER SECONDARY COLLEGE**

### 🗫 2021 TRIAL EXAMINATION (OCTOBER) TIMETABLE

#### INSTRUCTIONS

Due to a very short trial examination period, there are a few clashes. So please consider the following before speaking to the senior school.

- If you are undertaking either Health and Human Development OR Physics, you **MUST** attend this session as these are SACs.
- If you are undertaking a Language OR Music, you need to attend these sessions as there is an aural component to the examination.
- If you have a clash of examinations, please let your class teachers know this and negotiate which one you will complete. You may wish to then sit the other examination at an alternative time within the time period – just let someone from the senior school team know – OR at a time suitable for you and your classroom teacher.
- For Business Management, 12BMB DIX class will be in the senior centre while 12BMC and 12BMD – LEP will be in the DPH.
- Year 11 students:
  - o If you are a Year 11 student undertaking a Unit 3 / 4 studies, then you MUST attend the trial examination for your studies. You will need to let the normal class teacher(s) know prior to the actual lesson if you are absent for that period. And, remember to catch-up on any work that is missed as you do not want to fall behind!
  - If your examination begins at 11:15 am, then it is recommended that you attend
    the first half of the period and ask to leave at 11:00 am. This will give you enough
    time to go to the toilet and get yourself organised.
- PLEASE note the start and finishing times of your examination. There are some examinations that do not finish until 4:30 pm!

#### On the day of the trial examination

- There is no seating arrangements for this examination HOWEVER, you will enter the examination venue according to your class code / teacher
- Ensure that you arrive at least five minutes before the examination time.
- Bring only the ALLOWED equipment. Mobile phones are PROHIBITED from entering the examination venues.
- FULL college uniform MUST be worn correctly at all times!

#### For Covid safe practices:

- If you are unwell, please follow the Covid safe protocols by staying at home. You will have an opportunity later to complete the trial examination.
- Use hand sanitiser provide upon entry
- Face masks MUST be correctly worn at all times
- Carefully follow all instructions given, including the entry and exit of the examination venues

For further information regarding Covid safe protocols for schools, please refer to the protocols outlined in the GAT Fact Sheet!



# DONCASTER SECONDARY COLLEGE 2021 TRIAL EXAMINATION (OCTOBER) TIMETABLE

DATE	LOCATION	SESSION 1		SESSION 2		SESSION 3	
		Starting at 8:45 am		Starting at 11:15 am		Starting at 1:45 pm	
WEDNESDAY 6 <sup>TH</sup> OCTOBER	Senior Centre	12 Business Management (12BMC) 8:45 am – 11:00 am 12 Sociology 8:45 – 11:00 am	(2hr 15 mins) (2hr 15mins)			12 Accounting 1:45 pm – 4:00 pm 12 Visual Communication 1:45 pm – 3:30 pm 12 Drama 1:45 pm – 3:30 pm	(2hr 15 mins) (1hr 45 mins) (1hr 45 mins)
	DPH	12 Mathematical Methods: 8:45 am – 11:00 am 12 Business Management (12BMD &12BME) 8:45 am – 11:00 am	(2hr 15 mins) (2hr 15 mins)			12 Biology 1:45 pm – 4:30 pm 12 Psychology: 1:45 pm – 4:30 pm 12 Computing Systems 1:45 pm – 4:00 pm	(2hr 45mins) (2hr 45mins) (2hr 15 mins)
	P Block			12 Food 11:15 am – 1:00 pm 12 Physical Education 11:15 am – 1:30 pm 12 Legal Studies 11:15 am – 1:30 pm	(1hr 45 mins) (2hr 15 mins) (2hr 15 mins)		
	Other			12 Italian 11:15 am – 1:30 pm Room: J3	(2hr 15 mins)		

DATE	LOCATION	SESSION 1		SESSION 2		SESSION 3	
		Starting at 8:45 am		Starting at 11:15 am (OR 1	1:30 am)	Starting at 1:45 pm	
THURSDAY 7 <sup>TH</sup> OCTOBER	Senior Centre	12 Specialist Mathematics 8:45 am – 11:00 am	(2hr 15 mins)				
	DPH	12 Further Mathematics: 8:45 am – 10:30 am	(1hr 45 mins)	12 Physics 11:30 am – 1:00 pm	(1hr 30 mins)	12 Chemistry 1:45 pm – 4:30 pm	(2hr 45mins)
				12 Health and Human Devel 11:30 am – 12:45 pm	lopment (1hr 15 mins)	12 Economics 1:45 pm – 4:00 pm	(2hr 15mins)
						12 Art 1:45 pm – 3:30 pm	(1hr 45 mins)
	P Block			12 Media 11:15 am – 1:30 pm	(2hr 15 mins)		
				12 History Revolutions 11:15 am – 1:30 pm	(2hr 15 mins)		
	Other	12 French 8:45 am – 11:00 am Room: J3	(2hr 15 mins)			12 Chinese 1 <sup>st</sup> Language 1:45 pm – 4:00 pm J3	(2hr 15 mins)
						12 Music Performance 1:45 pm – 3:30 pm Room: MC	(1hr 45 mins)