Year 12 Semester 1, 2016 Student Information and Timetable

DROMANA Attached is the Year 12 Semester 1 Practice Exam timetable general exam information. Students will be given an individual exam timetable as well and exams navigator regarding allowed materials and examination procedures shortly. It is the responsibility for each student to familiarise themselves with all of the information contained in this document.

- ALL exams are will be conducted in the Design Centre (Monday, Wednesday, Thursday) or
 Library (Tuesday, Friday).
- Students will be expected to wear **full** school uniform throughout the June exam period and may be excluded from sitting an exam if the uniform policy is not adhered to.
- Please be aware that exam times overlap with lunch and recess.
- Students with 3 exams in one day or an exam clash will be required to reschedule one of these
 exams. You will need to negotiate a time to reschedule your exam with the Head of Senior
 School, Ms Bastin, or your Head of Year, Mr Scott by Friday 3rd June.
- All exam times include a 10 15 minute reading time.
- Students are only required at school when they have an exam.
- There will be no Year 12 VCE classes running during this week. Year 12 students will have access to the Year 12 Common room and computers if they need to study during this time.
- Students must use the sign in/out book at the front of the school (Reception) if they arrive at irregular times.
- Year 12 VCAL students will not be required to sit exams during this time but will be expected to attend all classes as normal.
- Other exams will only be rescheduled due to medical reasons and <u>will require a medical</u>
 <u>certificate</u>. Once you produce a medical certificate you will need to negotiate a time to
 reschedule your exam with the Head of Senior School or Head of Year.
- The GAT (General Achievement Test) is an external test held by VCAA (Victorian Curriculum and Assessment Authority) and cannot be rescheduled for any reason. All students sitting a Unit 3/ 4 exam are required to sit the GAT.
- Students must not possess mobile phones and electronic devices that are capable of storing,
 receiving or transmitting information or electronic signals, such as recorded music. Students will
 be asked to hand in devices as they enter the exam room, or may keep these devices in their
 lockers. Any student who is found to have a device during an exam will have the device
 confiscated and may have their exam paper cancelled.

	2016 Year 12 Semester 1 Exams		
-	Session 1	Session 2	Session 3
Mon 6th June	Further Maths (38) 8:50 - 11:00 (2h 10mins) Maths Methods (16) 8:50 - 11:00 (2h 10mins)	Business Management (33) 11:00 - 12:40 (1h 40mins) History (8) 11:00 - 12:40 (1h 40mins)	Biology (30) 12:50 - 15:00 (2h 10mins) Literature (13) 12:50 - 15:00 (2h 10mins) Specialist Maths (5) 12:50 - 15:00 (2h 10mins)
Tue		GAT (78)	
7th June		10:00 - 13:15 (3h 15mins)	
Wed 8th June	Health & Human (26) 9:00 - 10:40 (1h 40mins)	Outdoor Ed (21) 10:50 - 12:30 (1h 40mins)	Chemistry (9) 12:50 - 15:00 (2h 10mins)
	Indonesian Prac (12) 8:50 - 13:00 (4h 10mins)	Physical Education (11) 10:50 - 12:30 (1h 40mins)	Food Tech (7) 12:50 - 14:30 (1h 40mins)
	Japanese Prac (6) 9:00 - 11:10 (2h 10mins)	Vis Com (15) 10:50 - 12:30 (1h 40mins)	Studio Arts (21) 12:50 - 14:30 (1h 40mins)
	Media (9) 9:00 - 10:40 (1h 40mins)		Systems (7) 12:50 - 14:30 (1h 40mins)
Thu 9th June	Legal (14) 8:50 - 10:30 (1h 40mins)	Drama (10) 11:00 - 12:40 (1h 40mins)	12VETCert.IIBusiness (2) 12:50 - 14:30 (1h 40mins)
	Physics (15) 8:50 - 11:00 (2h 10mins)	Indonesian (12) 11:00 - 12:40 (1h 40mins)	Music (3) 12:50 - 14:30 (1h 40mins)
	Tomms	Japanese (6)	Psychology (25)
		11:00 - 12:40 (1h 40mins)	12:50 - 15:00 (2h 10mins)
		VET Sport Rec (6) 11:00 - 12:40 (1h 40mins)	
Fri 10th June	English (78) 9:10 - 12:20 (3h 10mins)		