Careers in Agriculture 2019

Monday, 9th September @ RIST Mt Napier Road Hamilton

9.00 - 9:30 Students arrive, make session selections, meet and greet,

morning tea, break into groups

5 min rotation

9.35 - 10:20 First session

5 min rotation

10.25 - 11:10 Second session

5 min rotation

11:15 - 12:00 Third session

5 min rotation

12:05 – 12.50 Fourth session

12.55 – 1.25 Spit Roast Lunch

5 min rotation

1:30 - 2:15 Fifth session

5 min rotation

2.20 – 2.50 Final session (whole group)

Conclude

3.00 – 3.10 Depart for school