DONCASTER SECONDARY COLLEGE

2023 YEAR 11 AND YEAR 10 END OF YEAR ASSESSMENT TIMETABLE

*Students are advised to arrive **at least 10 minutes** prior to the commencement of each examination in **FULL***school uniform (not PE unifrom)! Please bring approved equipment only. Mobile phones and smart watches are

NOT permitted inside any of the examination venues!

DATE		SESSION 1	SESSION 2	SESSION 3
	Location	Session starting at 9:00 am	Session starting at 12:50 am	Session starting at 1:30 pm
WEDNESDAY 8 TH NOVEMBER	David Perry Hall	11 ENGLISH 9:00 – 12:15 am (3h 15 mins) 11 ENGLISH AS AN ADDITIONAL LANGUAGE 9:00 – 12:15 am (3h 15 mins)	NOTE: STARTING AT 12:50 10 ENGLISH 12:50 – 3:00 pm (2h 10 mins) 10 ENGLISH EXTENSION 12:50 – 3:00 pm (2h 10 mins)	
	Undercroft	10 ENGLISH AS AN ADDITIONAL LANGUAGE 9:00 – 11:10 am (2h 10 mins) 10 ENGLISH LANGUAGE AND LITERATURE 9:00 – 11:10 am (2h 10 mins)		11 CHEMISTRY 1:30 – 3:10 pm (1h 40 mins) 11 COMPUTING SOFTWARE DEVELOPMENT 1:30 – 3:10 pm (1h 40 mins)

	Location	Session starting at 9:00 am	Session starting at 11:30 am	Session starting at 1:30 pm
THURSDAY 9 TH NOVEMBER	David Perry Hall	10 MATHEMATICS EXTENSION 9:00 – 10:40 am (1h 40 mins)	11 MATHEMATICAL METHODS 11:30 – 1:10 pm (1h 40 mins)	10 HISTORY 1:30 – 3:10 pm (1h 40 mins)
		10 MATHEMATICS FURTHER 9:00 – 10:40 am (1h 40 mins) 10 MATHEMATICS METHODS 9:00 – 10:40 am (1h 40 mins)	10 ECONOMICS 11:30 – 1:10 pm (1h 40 mins)	11 MEDIA 1:30 – 3:10 pm (1h 40 mins)
	Undercroft	11 ART MAKING AND EXHIBITING 9:00 – 10:40 am (1h 40 mins)		11 LEGAL STUDIES 1:30 – 3:45 pm (2h 15 mins)
	Other			10 / 11 MUSIC 1:30 – 3:10 pm (1h 40 mins)

	Location	Session starting at 9:00 am	Session starting at 11:30 am	Session starting at 1:30 pm
FRIDAY 10 TH NOVEMBER	David Perry Hall	11 BIOLOGY 9:00 – 11:15 am (2h 15 mins)	10 PE GENERAL 11:30 – 1:10 pm (1h 40 mins) 11 SYSTEMS ENGINEERING 11:30 – 1:10 pm (1h 40 mins) 11 ITALIAN 11:30 – 1:10 pm (1h 40 mins)	11 PHYSICAL EDUCATION 1:30 – 2:40 pm (1h 10 mins)
	Undercroft	11 ACCOUNTING 9:00 – 10:40 am (1h 40 mins) 11 SOCIOLOGY 19:00 – 10:40 am (1h 40 mins)		10 SCIENCE IN OUR WORLD 1:30 – 3:10 pm (1h 40 mins)

	Location	Session starting at 9:00 am	Session starting at 11:30 am	Session starting at 1:30 pm
MONDAY 13 TH NOVEMBER	David Perry Hall	10 SCIENCE MATTER AND ENERGY 9:00 – 10:40 am (1h 40 mins)	10 GEOGRAPHY 11:30 – 12:45 pm (1h 15 mins)	10 ITALIAN 1:30 – 3:10 pm (1h 40 mins)
		11 PSYCHOLOGY 9:00 – 10:40 am (1h 40 mins)	11 ECONOMICS 11:30 – 12:45 pm (1h 15 mins)	10 / 11 CHINESE 1:30 – 3:10 pm (1h 40 mins)
			11 VISUAL COMMUNICATIONS 11:30 – 1:10 pm (1h 40 mins)	10 / 11 FRENCH 1:30 – 3:10 pm (1h 40 mins)
				11 HEALTH AND HUMAN DEVELOPMENT 1:30 – 3:10 pm (1h 40 mins)

	Location	Session starting at 9:00 am	Session starting at 11:30 am	Session starting at 1:30 pm
TUESDAY 14 TH NOVEMBER	Senior Centre	11 MATHEMATICS GENERAL 9:00 – 10:40 am (1h 40 mins)	11 PHYSICS 11:30 – 1:10 pm (1h 40 mins)	10 LIFE AND SOCIAL SCIENCES 1:30 – 2:40 pm (1h 10 mins)
		11 MATHEMATICS SPECIALIST 9:00 – 10:40 am (1h 40 mins)	11 HISTORY MODERN 11:30 – 1:10 pm (1h 40 mins) 10 LAW AND YOU 11:30 – 1:10 pm (1h 40 mins)	11 BUSINESS MANAGEMENT 1:30 – 3:10 pm (1h 40 mins)
	Undercroft	10 ART 9:00 – 10:10 am (1h 10 mins)		